925fit // Sporty møter chic

All day, every day from 925.

I september 2015 ble 925 født, og en stadig voksende bransje innenfor treningsklær fikk et nytt og spennende tilskudd. Selskapet er opprettet av to kvinner med et livslangt vennskap bak seg. Deborah Soriano og Amalia Russ er også fitness-venner, og 925 ble etablert for å fylle en nisje; Deborah og Amalia ville tilfredsstille aktive kvinner på farten. I dag er 925 et klesmerke som tilbyr smakfulle, stilige treningsklær. Kledd i 925 kan du gå fra gymmen til gaten og føle deg sporty og fresh hele dagen, hver dag.

 

 

HVA KJENNETEGNER 925FIT SINE PLAGG?

925 skiller seg ut med sine unike snitt og fargekombinasjoner. De har virkelig turt å prøve seg frem, og truffet en nerve blant dem som ikke ønsker å ha det alle andre har. De har noen utrolig fine varianter av treningsoverdeler blant annet, der det er mange stropper som utgjør et eget mønster i seg selv. 925 er klær både for deg som ønsker å skille deg ut, og for deg som ønsker å «blende» litt inn.

Selv om 925 retter seg mot trening for sal og yoga, er det absolutt ingen grenser for hvor og hvordan dette merket kan brukes. Om du ønsker å gjøre ærend på byen eller ta deg en gåtur – enten før eller etter trening – så egner klærne seg godt til dette også.