Glyder // Grenseløs bevegelse

”Fra dag én har vår misjon vært å dyrke kvinner som lever livet uten grenser; kvinner som bryter grensene de møter.

Siden vi alle er unike og søker ulike utfordringer, er vi i Glyder opptatt av å utvikle multifunksjonelle plagg som passer til de aller fleste aktiviteter. Vi skaper klær som kan ta deg fra gymmen, ut på gaten – og videre til den høyeste toppen, alt i ett antrekk. Glyder er designet for kvinner som aldri bruker ordene ’jeg kan ikke’. Glyders antrekk inspirerer deg til å utforske nye opplevelser og finne din egen vei

Ingen drøm er for stor, og mulighetene er grenseløse!”

- Glyder

Hva som kjennetegner Glyder

Glyder er et klesmerke som gir deg en unik komfort. Dette merket har plagg med utrolige mønstre, men også helt ensfargede. Det gir deg muligheten til å kombinere plaggene i utallige varianter. Det som kjennetegner mange av plaggene til Glyder, er en børstet og myk innside, og at tightsen er litt tykkere enn hva som er vanlig. Resultatet er at de sitter og føles helt magiske. Dette kan være midt i blinken for mange her i Norge, hvor vi må tåle litt mer kulde og har lett for å fryse.

Glyder sine plagg er ypperlige å bruke ute i naturen. Gjerne på gåturer, eller om du ønsker å ta yogaøkta ute. Mange av oss er mer i balanse og yter best ute i frisk luft. Dette er noe Glyder har merket seg og ønsker at du skal utnytte så fort anledningen byr seg. Derfor er mange av plaggene ganske varme. Samtidig tilbyr Glyder topper i tynne, lette stoffer som er silkemyke mot huden, perfekt i varmere vær eller når du skal trene inne.