Nicky Kay

Nicky Kay er et australsk merke som ble grunnlagt av en ung kvinnelig jusstudent. Hun ønsket å finne en on-trend på treningsklær av høy kvalitet til en grei pris. Hun startet i det små med et par esker med hennes design på klær, og innen det første året etter lanseringen var omme hadde det fanget oppmerksomheten til kvinner over hele verden. Og innen kort tid ble klærne båret av ”alle” – fra fitness-entusiaster til Kardashian selv. Nå er Nicky Kay en kjent internasjonal e-handelssuksess innenfor kvinnelig treningsklær.

HVA KJENNETEGNER NICKY KAY?

Nicky Kays appell ligger i kombinasjonen av mote og funksjonalitet. Nicky Kay tar kvinner sømløst fra treningen til deres sosiale liv. Hver eneste detalj av Nicky Kay activewear er nøye vurdert med den kvinnelige kunden i tankene. Høy midje, flatterende kompresjon, tights i fargesterkt design med en skjult gel satt inn, for å hindre at tightsen sklir ned under trening. Merket skaper kolleksjoner som skriker "on-trend", alltid i kombinasjon med kompromissløs kvalitet

Førsteklasses tekstiler holder deg sval lenger, slik at du alltid yter ditt beste. Aktiv sømløs sykkelshorts og Logo Track Pants har dobbelt funksjon: som hverdags plagg, samtidig som de enkelt kan ”freshes opp” ved å bytte fra sneakers til høye hæler.

HVA ER EN TYPISK NICKY KAY JENTE?

Nicky Kay-jenta er stilig, trygg og motebevisst. Hun er ikke redd for å skille seg ut på gymmen, for hun vet hun vil få mest ut av treningen når hun føler seg fantastisk i sine nyeste treningsklær. Hun er opptatt av alltid å være den beste versjonen av seg selv, og kjøper Nicky Kay slik at både treningsøktene og en kjapp tur ut kan gjennomføres med stil.