Om oss Topaz Sportswear

Vi er en norsk nettbutikk med lager, kontor og et lite butikkutsalg i Ulefoss i Telemark. Topaz Sportswear deler samme tak og eier som Topaz of Norway. Topaz of Norway er en familiebedrift og har designet og produsert sko og tøfler i 30 år. 

Du finner Topaz-fabrikken vår et lite stykke unna den store broen i Ulefoss. (Skriv inn "Topaz" på 1881 for eksempel, så får du en god veibeskrivelse)

brua i ulefoss

Her har du et lite innblikk på det ene lageret vårt

en del av lageret vårt

Vårt butikkutsalg med trening- og friluftsklær,

Butikkdelen med klær

og den andre delen av butikken med sko og tøfler

Butikkdelen med sko

Topaz of Norway også kjent som Topaz Arctic Shoes AS - ønsket å starte med mer enn bare sko og tøfler. Derfor ble Topaz Sportswear til, og derfor også navnet «Topaz».

 

Vi har nøye plukket ut unike merker fra Australia, USA og Storbritannia blant annet. Vi kan tilby deg kvalitet og materialer innen treningsklær og turklær til dame og herre du ikke har fått opplevd tidligere, ihvertfall ikke på det nåværende markedet i Norge. Vi bistår deg også med en høy og personlig service som gjør at du trygt kan handle hos oss.

 

Ønsker du kvalitets produkter som allerede har blitt favoritter hos både kjendiser og profesjonelle idrettsutøvere? Ønsker du deg noe helt nytt som ingen andre har på gymmet eller ute på tur eller trening her i Norge enda? Eller bare freshe opp garderoben? Da har du kommet til riktig sted.

 

Du er også hjertelig velkommen innom oss i Ulefoss! Er du i tvil om veien eller har andre spørsmål, send oss en gjerne en kjapp mail info@topazsportswear.no , merk mailen med ´spørsmål´.

 

KineogHelene

 

Ble du nysgjerrig på Topaz of Norway sitt sko- og tøffelutvalg? Sjekk ut deres nettbutikk her www.topaz.no.

 

Vår instagram trykk her https://www.instagram.com/topazsportswear/

Instagram Topaz of Norway trykk her https://www.instagram.com/topazofnorway/